Vreemde bruiloft

Hier is mijn verzameling van prachtige liefde en huwelijk rond de wereld.

Blog

Harvest mooie bruiloft

Posted by eoslexell on March 1, 2012 at 9:55 AM

Zeer hard gewerkt om goedkope trouwjurken een bruiloft te schieten, je denkt dat alles wat je gedaan? nee! u en de andere helft die nodig is vanaf de voorkant van bijna 1.000 foto's in het geselecteerde aantal foto's in de reeksen van lijnen. Dus, wat hoe kunnen we snel en efficiënt het uitzoeken van de cocktailjurken perfecte bruiloft foto's?


 

De vorming van de pick-chip groep

 

Elke zijde goedkope trouwjurken heeft een aantal superieure smaak, of we proeven van dezelfde vrienden. We kopen kleren en schoenen en een goedkope trouwjurken verscheidenheid aan goederen en hun aandeel. Dus, wie is je pick-chip kinderen groep "leden, kunnen ze zich een objectief oogpunt om u te helpen uitzoeken van uw liefde. De selectie van "leden" niet al te veel, twee of drie is genoeg, te veel suggesties om u nog meer onmogelijk om te beginnen.

 

Klaar om te annotatiehulpmiddelen

 

Veel gebruikers aandeel pick-chip methoden worden vermeld in het vergrootglas en ten minste drie soorten van kleur nota papier, dat is een zeer belangrijk selectie-instrument. De opnames grootte is niet groot genoeg, grote, zeer  gemakkelijk te raken in de war in het selectieproces, met noot papier en een vergrootglas, wist u de gemarkeerde wel en niet wilt vermijden fouten te maken.


 

Bepaal het aantal groepen volgens

 

Bepaal eerst het totale aantal foto's, dan een rationele toewijzing. Meestal zijn de eerste groep bruiloft foto's zullen niet ontspannen en een beetje stijf van de laatste paar moe duizelig, maar het landschap is nieuwe hoop te  behouden, zodat de keuze van de juiste vermindering van de eerste groep en laatste groep het aantal foto's om de kwaliteit te garanderen.

 

Kijk naar de samenstelling

 

Selectie van de bruiloft, sommige bruiden hebben de neiging te staren op hun gezicht, geen glimlach niet perfect is of de arm te dik is, een goede selectie van thuis alleen te vinden dat de samenstelling van de foto, de locatie van de molen en het huis werd afgesneden de helft van het huwelijk De rok is niet volledig, evenals de foto's binnenshuis zal verschijnen in de foto aan de rand van Goof lens. Zorg ervoor dat u Retouch vraag of de remedie niet kan, kies dan niet kiest, elke foto is uiterst waardevol, anders spijt van. Ook de beste keuze een paar afstand niet hetzelfde King. Kies een kleur mee aan de gekozen samenstelling en comfortabele foto.


 

Om de actie ontwerp te zien

 

Sommige maatregelen zouden kunnen worden nieuwe mensen niet willen voelen stijf, maar deze keer wil je ten minste 2-4 foto's van deze actie te houden. Voor de definitieve selectie, zonder spijt. Ten aanzien van uit al het gevoel goede actie foto, plak de twee soorten van kleur noot alternatief.

 

Zie gezichtsuitdrukkingen

 

Sommige nieuwkomers zoals de zachte, romantische look, geen extase of overdreven. Sommige nieuwkomers zoals de actieve, natuurlijke ontspannen lach als de totale emotionele toon in de foto. Dit kan worden geselecteerd op basis van hun eigen gevoelens. Het vergrootglas effect is duidelijk op dit moment. Drie soorten, kleur, nota papier en plak de foto's geselecteerd.


 

Fijne screening

 

Verkozen op hetzelfde moment een notitie komt in drie kleuren, fijne screening. Op dit moment, kies je het stuk van goedkope trouwjurken het kind de groep een rol spelen. De essentie van deze filters mogen alleen de volgende helft of een derde van het aantal. Je moet samen een vergelijkbaar beeld van de achtergrond en actie, met de vraag de mening van de deelnemers om te zien wat moet blijven en welke niet moet blijven.

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments